Podloga: 300 gr oreo keksa, 150 gr maslaca
Krema:
500 gr mascarpone
170 gr philadelphia
500 ml vrhnja za šlag
korica limuna, sok od pola limuna
150 gr bijele čokolade
150 gr mliječne čokolade
100 gr šumskog voća
4 žlice šećera u prahu
Kekse samlijemo i pomiješamo s otopljenim maslom.
U posudi pomiješamo mascarpone i philadelphiu s 2 žlice šećera u prahu. Dodamo koricu limuna, sok od polovice limuna i 150 ml vrhnja za šlag. Smjesu podijelimo na tri dijela.
Šumsko voće sa 2 žlice vode i 2 žlice šećera u prahu stavimo da prokuha te usitnimo štapnim mikserom. Čokolade otopimo na pari.
U prvi dio smjese dodamo mliječnu čokoladu i 100 ml vrhnja za šlag, u drugi dio bijelu i 100 ml vrhnja za šlag, a u treći dio dodamo šumsko voće te preostalih 150 ml vrhnja za šlag. Njam!